...

Bol.com opent webshop voor dieren

Gisteren werd bekend dat Webshop gigant Bol.com nu ook een webshop voor Dieren heeft geopend. Niet alleen voor honden maar ook voor katten, vogels, knaagdieren, vissen reptielen en paarden.

De webshop

Van hondenvoer tot speeltjes en accessoires, bol.com heeft het allemaal. Op de website vertelt bol.com:

…beestje

Vergeet ook je trouwe viervoeter of je dierbare vogels niet. Ook voor eigenaren van een huisdier heeft bol.com het leven makkelijker gemaakt. Wie weleens met zakken hondenvoer heeft gesleurd weet precies waar we het over hebben. Het is geen lolletje om zakken van 15 kg vanaf de winkel naar je auto te slepen. Laat staan als je geen auto hebt en met de bus moet. Bol.com bezorgt al die zware zakken gewoon bij je thuis. Niet alleen hondenvoer, maar alles wat je maar kan bedenken om je hond, kat, vis, knaagdier, vogel, reptiel of paard te verzorgen. Van konijnenvoer tot hondenriem en van kattenbak tot paardenborstel. En natuurlijk van gerenommeerde merken als Hill’s, Iams, Whiskas en Eukanuba.
Bron

 

webshop honden

Voordelen bol.com

Bol.com is natuurlijk niet de eerste de beste die weer een webshop opent. Nee bij Bol.com weten ze wat ze doen. Een uitstekende service, snelle levering (zelfs op zaterdag), gratis retourneren, top recensies en een vertrouwd bedrijf. De webshop heeft meer dan 10.000 dierenartikelen, je kunt er dus bijna alles vinden.

webshop honden

Weekaanbieding

Elke week heeft Bol.com een leuke weekaanbieding met extra voordeel! Deze week is dat de Royal Canin grootverpakking hondenvoer.

bolcom weekaanbieding

Je bent vast benieuwd geworden naar deze nieuwe webshop! Neem hier snel een kijkje.

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!