...

De Bloq; design en klasse

Als hondenliefhebber wil je natuurlijk dat je hond een lekker plekje heeft om te slapen. Dit kan een mand zijn, een kleedje, een kussen of de bloq!

Creatieve hondenmand

De Bloq wordt gemaakt door het Nederlandse bedrijf Binq Design, een jonge onderneming, die creatieve woonoplossingen ontwerpt voor huisdieren. De Bloq niet alleen erg mooi om in je huiskamer neer te zetten, het is ook multifinctioneel. De Bloq is een bijzettafel en ligplaats voor je hondje in één! Op de kubus kun je leuke accessoires neerzetten en in de lade bijvoorbeeld tijdschriften, die overigens ook een remsysteem heeft!  De kubus is 46,5 x 46,5 x 46,5 cm dus wel bedoeld voor kleine hondjes of katten.

Door het kubus ontwerp en de ingebouwde lade is de ideale woonoplossing. Er zijn bijpassende kussens verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren. De kussens zijn waterafstotend, ademend en gemakkelijk schoon te maken.

De Bloq is online verkrijgbaar op de website van Binq Design of bij een van de dealers, kijk op de website voor meer informatie.

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!