...

Indentificatielabel voor aan de halsband

We horen het helaas nog al te vaak, honden die vermist zijn of door de dierenambulance gevonden worden zonder enige vorm van identificatie. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die hun hond laten chippen en voor puppy’s wordt het dit jaar zelfs verplicht! Wat kun je daarnaast nog meer doen, op een leuke en hippe manier?

Spullen voor Honden

De webshop Aura´s spullen voor honden heeft leuke indentificatielabels waar je de naam van je hond en contactgegevens op kan laten maken. De labels passen om ieder type halsband, tuigje, riem of rugzak! Ze zijn waterafstotend en makkelijk te bevestigen door middel van klittenband. De labels zijn ook makkelijk met de hand te wassen, dus als je hond een keer lekker door de modder rolt kun je het label weer makkelijk schoon krijgen.
Naast dat de labels erg praktisch zijn in het geval dat je hond weg loopt, zijn de labels ook een echte eye catcher!

foto label 1 foto label 2

Eye Catcher

Verschillende kleuren, lettertypes en teksten. Je kunt het label helemaal zelf ontwerpen! Naast de naam en het telefoonnummer kun je ook een label bestellen met een andere tekst. Denk aan “Banjer, de allerliefste hond” of “Banjer, mijn baasjes kanjer!” Je kunt lekker creatief zijn, zo kun je de labels wisselen wanneer jij wilt.

indentificatie label

 

Wil jij ook een indentificatielabel voor jouw hond bestellen? Ga dan snel naar Aura´s spullen voor honden!

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!