...

Je hond bij je huwelijk

Huisdieren worden steeds meer een echt onderdeel van het gezin, in plaats van alleen een hond zodat we ons veilig voelen. Honden zijn net onze kinderen, we houden van ze, steeds vaker zien we dan ook honden die onderdeel zijn in de bruiloft van hun baasjes.

Als je hond dan toch bij je bruiloft betrokken is, waarom geef je hem dan niet wat te doen? De ringendrager! Dit kan door een kussentje op de rug te bevestigen, het is handig dat je dit voor de grote dag een paar keer oefent. Is je hond niet zo gek op het kussentje dan kan je de ringen ook via de halsband bevestigen of laat je hond een karretje trekken met daarin de ringen. Wil je dat je hond de ringen komt brengen door over gangpad te lopen, dan zou je dit ook even moeten repeteren. De mogelijkheden zijn eindeloos, wees lekker creatief!

Dress to impress

Iedereen ziet er bij een huwelijk tip top uit, dus ook aan je hond zul je aandacht moeten besteden. Doe hem in bad, nog even langs de trimmer en de outfit mag natuurlijk ook niet ontbreken. Er zijn zelfs speciale hondenpakjes verkrijgbaar, zoals een smoking of een wit jurkje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een mooie halsband of een strikje kopen.

 

 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om jou hond te betrekken bij de grote dag, hieronder een aantal foto’s van honden op de bruiloft van hun baasjes!

 

 

 

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!