...

Prachtige Airbrush Canvas Doeken van honden

Soms komt de redactie in aanraking met unieke producten, de wauw-factor zoals wij dat noemen. Een daarvan is Airbrush-Jeffrey, hij maakt prachtige Canvas Doeken van honden. Hij vertel zelf hoe het is ontstaan en wat zijn plannen zijn:

“Hallo ik ben Jeffrey Kamp uit Zaandam. Nadat ik een moeilijke Jeugd heb gehad, ben ik verzeilt geraakt op het mooie eiland Texel. Daar heb ik me ex heb leren kennen en een zoon mee heb gekregen van nu 6jr (bowen leander kamp) Nadat het niet meer ging en gescheiden ben, heb ik me huidige vriendin leren kennen waar ik nu 4 jaar samen mee ben(Sylvia Boon) en samen een zoon heb gekregen van bijna 2 (Dylano Romeo Kamp). We wonen nu met z’n vieren samen ,samen met 3 katten en een Siberische husky.

bulldog

Twee jaar geleden leerde ik het airbrush pistool kennen en raakte er helemaal verkocht door. Een airbrush is een klein, op basis van lucht werkende verfspuit die verschillende inkt- en verfsoorten kan verwerken. We begonnen heel simpel met leuke dakpannen van Texel. Al snel wilde ik meer omdat dit mijn passie voor kunst kon verbreedden op een leuke manier, en het lukte ook nog is aardig goed. Al snel pakte ik allerlei plaatjes om na te maken om te kijken of mij dat lukte, en vervolgens ontstond daarop het idee om Airbrush-Jeffrey te starten. Ik maak nu voornamelijk mooie canvas doeken van overleden dieren ,ik wil graag de mensen een mooi aandenken geven aan hun dierbaren beestje of beestjes. Levende dieren maak ik natuurlijk ook 🙂 Zolang de mensen maar een mooi aandenken hebben! Wij willen ook muurpaints, mensen portretten en auto’s gaan doen als de tijd daarvoor rijp is.

Benieuwd naar wat ik zoal heb gemaakt? Hieronder een aantal voorbeelden:

263702_304436052995517_1537154630_n

 

schilderij herder

honden gedenkteken

airbrush canvas dalmatier

 

Op onze fan pagina op Facebook hebben we al meer dan 1000 fans! Daar staan nog veel meer voorbeelden.”

Wil jij ook een airbrush canvas doek van jouw trouwe viervoeter? Mail Jeffrey dan via airbrushjeffrey@live.nl.

 

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!