Expert vachtverzorging

expertraymond

Wie ben ik

Mijn naam is Raymond en ik ben erg trots op mijn beroep als hondentrimmer. Ik doe dit werk dan ook met veel liefde en plezier. De passie voor honden heb ik vanuit thuis mee gekregen. Op dit moment werk ik vanuit huis, maar mijn doel is om in de toekomst een eigen trimsalon te openen.
Veel mensen zien bij het woord ‘trimmen’ meteen een poedel in showmodel voor zich, u weet wel, met van die bolletjes op het lichaam en de staart. Dat mijn vak zoveel meer inhoudt dan alleen dat, weten mensen vaak niet.
Trimmen is namelijk een verzamelnaam die alle behandelingen omvat waarmee men de vacht van een dier in conditie kan brengen. Door de hond, de kat of de cavia te trimmen houdt u de huid en vacht gezond en schoon. En dat is niet alleen fijn om naar te kijken, het is ook gewoon gezonder voor het dier.
U kunt bij mij terecht voor een volledige vacht behandeling voor uw hond of kat, ras of geen ras. U kunt er vanuit gaan dat mijn liefde voor dieren en passie voor het vak er altijd voor zullen zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijg.

Standpunten

Een goed uitziende vacht is voor elk dier zijn/haar graadmeter van gezondheid.
Kwaliteit boven Kwantiteit: het eindresultaat is voor ons belangrijker dan het aantal honden dat ik per dag kan knippen.
Een tevreden en goed geïnformeerde eigenaar met een goed verzorgd huisdier.

Achtergrond

Raymond heeft bijna 2 jaar ervaring in het trimvak, en volgt momenteel de vakopleiding tot hondentrimmer. Hij wil deze opleiding nog dit jaar afronden en is dan in het bezit van het vakdiploma hondentrimmen.

Raymond is de trotse baas van een boomertje, Amerikaanse staffordshire terriër, 3 katten en een baardagaam (reptiel).

 

Lees meer over Raymond en de trimsalon op zijn website & hier alle artikelen op Hondenwoordenboek. Like Trimsalon Le Pooch ook op Facebook!