...

Cesar Millan komt naar Nederland, geef je nu op voor zijn nieuwe show!

Er zitten enorm veel honden in asiels over de hele wereld, vele van hen hebben gedragsproblemen. In sommige asiels worden moeilijk te plaatsten honden ingeslapen om zo de overpopulatie in asiels aan te pakken. Cesar Millan grijpt met zijn nieuwe TV Show in om deze honden te heropvoeden en te plaatsten bij een liefdevol baasje.

Niet alleen de honden worden voorbereid op een nieuw thuis, de nieuwe baasjes krijgen ook een grote uitdaging. Families uit Italië, Engeland en Nederland worden naar Spanje overgevlogen om daar te leren en hun hondenkennis te testen. Door een aantal oefeningen wordt bepaald of de families genoeg kennis en kunde hebben om een hond te adopteren, ook mogelijke problemen worden besproken zodat familie en hond er helemaal klaar voor zijn. Tenslotte matcht Cesar hond en familie aan de hand van de verschillende oefeningen, zodat de perfecte combinatie gevonden is!

Willen jij en je gezin ook een hond adopteren en lijkt het je leuk om aan de nieuwe show van Cesar Millan mee te werken? Geef je dan nu op!

 

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!