...

Honden helden!

Honden zijn mens beste vriend, en dit is niet zonder reden!

 

Buddy

Het huis van Duitse Herder Buddy zijn eigenaren staat in brand, in een afgelegen gebied in Alaska. Buddy doet iets ongelooflijks, hij rent de weg op en zoekt hulp. Hij komt een politieauto tegen en leidt de politieagent naar het huis!

Lilli

Pitbulls hebben bij veel mensen over de hele wereld de reputatie als gevaarlijke honden. Gelukkig wordt dit beeld door voorlichting en kennis van hondeneigenaren steeds minder. Deze pitbull is zelf een echte heldin! Ze heeft haar baasje gered door haar, nadat ze bewusteloos op het spoor lag, weg te trekken zodat de komende trein haar niet zou raken. Helaas liep Lilli wel ernstige verwondingen op, haar voorpoot moest geamputeerd worden. Gelukkig kunnen honden prima leven 3 poten en ze komt er dan ook weer helemaal bovenop!

Hunter

Hunter was afgekeurd als reddingshond en werd geadopteerd door een liefdevol gezin. Op een dag komt de eigenaresse Reyna thuis van een wandeling met Hunter, maar Hunter is niet van plan om naar binnen te gaan. Hij zet het op een rennen, de hele woonwijk door. En niet voor niets! Hunter stopt bij een baby die gewond in het gras ligt. De baby was paars en ademde niet, Reyna begon meteen het reanimeren. De baby is inmiddels herstelt dankzij Hunter en Reyna.
Genoeg bewijs dat Hunter wél een goede reddingshond is toch!

Dit zijn slechts 3 voorbeelden van honden helden! Ze zijn veel slimmer en moediger dan wij denken, respect voor onze honden!

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!