...

Gezocht: Product reviewers

Vandaag is de eerste product review gepubliceerd: De Black Moon hondenriem. Getest door hond Falco en zijn baasje Henny. Voor dit nieuwe item zijn we op zoek naar meer hondenliefhebbers die het leuk vinden om een product te testen! Lijkt dit jou wat geef je dan snel op!

Hoe werkt het?

Stuur een mail naar info@hondenwoordenboek.nl met de volgende gegevens:

Je naam
Mailadres
Telefoonnummer
Adres
Naam van je hond
Leeftijd van je hond
Wat is zijn/haar gewicht?
Is het een rashond?
Welke producten zou je willen testen? Hondenriemen, manden, kussens, speeltjes, halsbanden, tuigjes, verzorgingsproducten of accessoires.
Wat is jouw stijl? Hou je van bloemenprintjes of ben je juist iemand die strakke ontwerpen heel mooi vindt.

Na je aanmelding gaan wij bekijken of we een match kunnen vinden tussen jouw wensen en de producten die wij hebben liggen om te testen. Is het een match? Dan kan de review beginnen.

Wat verwachten wij van je?

Wij zorgen ervoor dat jij het product thuis ontvangt. Je hebt 2 weken de tijd om het product te testen en hier een verslagje over te sturen. Samen met een aantal foto’s mail je dat naar ons toe en wij publiceren het op de website. Het product dat je hebt getest mag je houden, dit als onze dank voor de review! Teamwork noemen we dat!

Lijkt het jou leuk om een product te reviewen, geef je dan nu op en mail ons!

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!