...

Top Actie: Geef een asieldier plezier

Dobey heeft een super leuke actie bedacht om asieldieren extra te verwennen. Ze zitten de hele dag in een kennel, een beetje plezier kunnen ze wel gebruiken toch?! Dat dachten ze bij Dobey ook, en wat kun je dan als dierenwinkel allemaal doen? Nou wat dacht je van een Donatiebox voor deze asieldieren. Op de website vertellen ze:

“Op dit moment zitten er in Nederland heel veel dieren in het asiel te wachten op een thuis. Honden, katten maar bijvoorbeeld ook konijnen. Allemaal dieren die jouw hulp goed kunnen gebruiken! In alle Dobey winkels vind je vanaf nu een speciale Donatiebox. Hierin kun je cadeautjes, zoals speeltjes, snacks, kussens en bijvoorbeeld apotheekartikelen achterlaten.”

Donatiebox

Wat kun jij doen om asieldieren plezier te bezorgen? Koop een cadeautje in een van de 60 Dobey dierenwinkels en doneer het in de Donatiebox. Dobey zorgt er vervolgens voor dat de cadeautjes bij het lokale dierenasiel terecht komen!

 

Dobey Dobey

 

Steun deze top actie en trakteer een asieldier op een beetje plezier! 

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!