...

Hondenspeelgoed

Veel soorten hondenspeelgoed

Er zijn veel soorten speeltjes op de markt, bijvoorbeeld om verveling tegen te gaan, kauw speelgoed, zwemspeelgoed, puppy speelgoed etc. De meeste spelletjes zijn gemaakt om de jacht en de prooi na te bootsen, daarom maken sommige speeltjes een piep geluid als de hond erin bijt. Dit is voor een hond hetzelfde als een prooi die schreeuwt bij een aanval. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat de hond het speeltje als prooi gaat zien.

honden spelen

Elke hond vindt iets anders leuk, daarom is het assortiment honden speeltjes ook erg groot. Zo zijn er bijvoorbeeld bijtrollen, tennisballen, wegwerpstokken, speeltjes die geluid maken etc.  Als je niet weet wat je hond leuk vindt kun je het beste verschillende speeltjes uitproberen, zo kom je er snel genoeg achter! Door met je hond te spelen versterk je de onderlingen band en jij en je hond hebben veel plezier. Pas met stokken en takken, deze kunnen de bek van de hond flink beschadigen.

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!