...

Twiggy & Woody, de veilige stokken om mee te spelen

Stokken zijn erg gevaarlijk voor honden om mee te spelen. Ze kunnen splinters in de bek krijgen, de stok kan vast zitten in de slokdarm en een stok kan ze in het ergste geval zelfs de hond doorboren als ze er bovenop springen. Toch zijn honden er dol op!

Hoe kun je op een veilige manier je hond toch met een stok laten spelen? Eigenlijk is dit bijna onmogelijk, honden kauwen op de stokken, gooien hem zelf in de lucht en springen er weer bovenop. Het risico is te groot. Gelukkig zijn er enorm veel hondenspeeltjes die de stok kan vervangen, 1 daarvan is Twiggy & Woody!

Twiggy & Woody, de veilige stok voor honden

Twiggy & Woody zijn gemaakt om te apporteren. Ze drijven in het water en je kunt ze makkelijk gooien  door het handige touw en ingebouwde handgreep.

hondenspeelgoed

Opmerking: Twiggy & Woody zijn niet ontworpen om op gekauwd te worden, gebruik hem alleen voor het apporteren!

Eigenschappen:

  • Glow in the dark ogen
  • Drijft in het water
  • Gemaakt van gerecycled rubber
  • Handige handgreep en touwtje voor het gooien
  • Geen splinters! 😉
  • Niet giftig

hondenspeelgoed

Tot nu toe hebben we Twiggy & Woody helaas nog niet in Nederlandse dierenwinkels en -webshops gezien, dus bij deze een tip voor de dierenwinkels!

 

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!