...

Hulpmiddelen om je huis hondenhaar vrij te houden

Hondenhaar, elke hondeneigenaar wordt er wel eens moe van. Weer al die haren op de grond, op je bank, op je kleding, je tapijt enzovoort. Natuurlijk is het niet onze hobby om elke dag het huis hondenhaar vrij te maken maar je ontkomt er bijna niet aan. Hieronder 2 hulpmiddelen voor de dagelijkse schoonmaakklusjes zodat jij de rest van je tijd lekker met je hond kunt besteden!

Pet Hair Magnet

Een makkelijke manier om hondenhaar van je vloerbedekking, gordijnen, bankstel, stoelen en autostoelen te verwijderen. Het speciale ontwerp van Pet Hair Magnet verwijdert zelf de ingelopen haren die de stofzuiger niet opzuigt. Het rubberblad van 18 cm heeft 3 ribbels, door met korte vegen over bijvoorbeeld je bank te gaan worden de haren heel makkelijk verwijdert! Na gebruik kun je met een vochtig doekje en een beetje zeep de Pet Hair Magnet afnemen zodat deze weer helemaal schoon is voor de volgende keer. Pet Hair Magnet is bij verschillende dierenspeciaalzaken en webshops verkrijgbaar en kost ongeveer €17,-

Dirt Devil Fello Mondstuk

Met een normale stofzuiger is het altijd lastig om alle haren uit je vloerbedekking of tapijt op te zuigen. Het Dirt Devil Fello Mondstuk lost dit probleem op! Het zorgt dat alle  hondenharen snel worden opgezogen.
Het is een opzetstuk geschikt voor alle standaard stofzuigerstangen met een diameter van 32 of 35 millimeter. Wat maakt Dirt Devil Fello dan zo anders dan andere mondstukken? De rollende borstels in het mondstuk zorgen ervoor dat er geen  plekje op  de vloer wordt overgeslagen. Resultaat: Geen hondenharen meer in je vloerbedekking of tapijt! Daarnaast kun je het mondstuk ook gebruiken op je meubels, de speciale meubelbescherming zorgt ervoor dat je meubels niet beschadigen. Het mondstuk is hier te bestellen en kost €29,95.

 

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!