...

OOPOEH opa´s en oma´s passen op een huisdier

Brengt ouderen en huisdieren samen

Je hebt een hond, bent overdag vaak van huis door je drukke baan en wil toch graag dat je hond wat meer aandacht krijgt. Wat is er dan leuker om dit door een OOPOEH te laten doen bij jou in de buurt! Een OOPOEH is een 55 plusser die er het leuk vind in zijn/haar vrije tijd een huisdier gezelschap te geven, een rondje ermee lopen of gewoon lekker knuffelen. Zo helpt OOPOEH zowel de 55 plusser, het baasje en het huisdier!

Via de website of het telefoonnummer 0900-0282 kunnen zowel OOPOEH als baasje zich aanmelden. Hond, kat, vogel, vis of knaagdier, alles kan. Iedereen boven de 55 jaar en voor een dier wil zorgen kan zich aanmelden, daarnaast kan er gekozen worden om thuis op het dier te passen of in het huis van het dier. Ook de baasjes kunnen hun dier aanmelden, op deze manier wordt een goede match gezocht tussen OOPOEH en huisdier. Maar ook als je jonger dan 55 bent en een oppas-oma of -opa wilt worden kan dat, het is alleen wel zo dat de 55 plussers voorrang krijgen.

OOPOEH

 

4 Juli Speeddatedag

Woensdag 4 Juli organiseert OOPOEH een speeddatedag, baasjes en OOPOEH’s kunnen elkaar hier ontmoeten om de perfecte match te vinden. De senioren zitten aan tafeltjes, net als een echte speeddate, en kunnen met elk huisdier kennismaken. Alle senioren en baasjes zijn van harte welkom in het Openluchttheater, Vondelpark Amsterdam.

Kosten lidmaatschap

Voor een OOPOEH is het lidmaatschap geheel gratis. De baasjes van de huisdieren betalen €54 per half jaar, er wordt dan gezocht naar een goede match tussen huidier en OOPOEH. Is er een match gevonden? Dan kan het baasje van het dier gebruik maken van de oppasdiensten van de OOPOEH.

Zoek jij een OOPOEH of lijkt het jou leuk om OOPOEH te worden, ga dan naar de speeddatedag of meld je aan via de website!


Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!