...

Global Pet Alert

Vandaag is er een nieuw initiatief gelanceerd; Global Pet Alert. Een perfecte dag aangezien het vandaag natuurlijk dierendag is!

Wat is het?

Helaas komt het regelmatig voor dat onze trouwe viervoeters vermist worden, supersnel handelen is dat van groot belang! Global Pet Alert helpt hierbij door een mobiel alert te versturen als er een hond vermist is. Met één druk op de knop verstuur je het bericht en informeer je mensen in je omgeving. Vooral de eerste momenten zijn bij een vermissing erg belangrijk!

Hoe werkt het?

De App is verkijgbaar voor zowel de Iphone als voor Android toestellen, voor slechts 0,79 cent kun je de app downloaden.  Vul in de App bij instellingen je persoonlijke gegevens in, deze zijn nodig voor het verzenden en ontvangen van alerts. Denk aan je woonplaats die nodig is om mensen in de omgeving een alert te sturen. Vervolgens vul je het profiel van je huisdier(en) in. Heb je geen huisdier maar wil je wel alerts ontvangen? Geen probleem, sla deze stap dan gewoon over. Elk profiel moet beoordeeld worden, dit om te voorkomen dat er onjuiste alerts worden verzonden. Is je profiel goedgekeurd en raakt je huisdier een keer vermist? Selecteer het profiel van het betreffende huisdier, voer de datum, tijd en plaats van de vermissing in en verstuur het alert!

Hoe meer mensen betrokken zijn bij Global Pet Alert hoe sterker het netwerk dus vertel het door! Samen staan we sterk en kunnen we onze huisdieren weer snel en veilig bij de eigenaren terug brengen.

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!