...

Logeren in luxe: D Pet Hotel Hollywood

Zeker geen standaard hondenhotel, maar een wereld van luxe! Het D Pet Hotel heeft het complete pakket, zoals dit ook alleen maar in Amerika kan. Een dagopvang, spa & trimsalon, hotel, boutique en als je de hond niet zelf kunt brengen kan deze gewoon worden opgehaald. Niet in een simpel busje met kennels erin, nee hiermee:

 

Er zijn “”standaard”” kamers met een hondenbed en een flatscreen tv en voor de echte luxe hondjes zijn er de Uber double kamer met een king size bed, flatscreen tv en de mooiste inrichting.

 

Indoor hondenpark

In het hotel zijn ook 3 hondenparken, voor de kleine, middelgrote en grote honden, voorzien van vele hondensport attributen. Beweging wordt gestimuleerd want naast de hondenparken is er ook een sportschool! Speciale hondenloopbanden worden gebruikt zodat de honden hun overtollige energie kwijt kunnen.

 

 

 

Boutique

Ook aan accessoires zoals hondenriemen, halsbanden en kussens is gedacht. En dat niet alleen, je kunt er zelf een fotoshoot beoken, jawel voor je hond. De boutique heeft het allemaal!

D Pet Hotel Soap

Wie kunnen er nu beter vertellen wat er allemaal in D Pet Hotel gebeurt dan de honden zelf? De onderstaande (grappige) video laat met een knipoog zien hoe honden hun verblijf in het hotel beleven. Enjoy!

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!