Maak van poepscheppen een feestje

Het komt wel eens voor dat je hond zijn behoefte in de woonwijk doet, dan is het wel zo netjes om het op te ruimen. Nu is het niet zo leuk om met een boterhammenzakje door de woonwijk heen te lopen. Gelukkig zijn er de Poo Poo Bags, zo maak je van poepscheppen een feestje!

Je kent het wel, je loopt met je viervoeter richting de hondenuitlaatplaats en ja hoor, bij een boom legt hij een drol. Daar sta je dan! Het is wel zo netjes om de hondenpoep op te ruimen dus pak je braaf een zakje uit je broekzak en met veel tegenzin ruim je de drol op. Nu snel zoeken naar de dichtsbijzijnde prullenbak voordat je die leuke buurman tegenkomt.

Gelukkig heeft Poo Poo de oplossing: Leuke zakjes met grappige teksten maken het poepscheppen een stuk leuker en grappiger, het is niet meer erg om met zo’n zakje rond te lopen. De zakjes zijn zo gemaakt dat je de poep kan scheppen zonder zelf vies te worden, ideaal! Je loopt ook niet meer voor schut als je een van je buren tegenkomt tijdens een wandeling, het zakje van Poo Poo is opvallend en zorgt voor leuke reacties! Geen boterhamzakje met een zichtbare hondendrol erin, nee een grappig, hygiënisch en eenvoudig te gebruiken zakje; een Poo Poo Bag! Want zoals ze zelf zeggen: Shit Happens!

 

Een box met Poo Poo Bags kost €6,95,- en bevat 16 zakjes met 8 verschillende ontwerpen. Je kunt de Poo Poo bags hier bestellen.