Creatieve hondenhokken

DELEN TWEET WHATSAPP

Laat je inspireren door deze leuke en creatieve hondenhokken. Erg leuk om zelf te maken en een echte eye catcher in en rond je huis! Welke is jouw favoriet?

 

[caption id="attachment_1433" align="alignnone" width="300"] Met prive zwembad![/caption]

 

[caption id="attachment_1430" align="alignnone" width="300"] Vul de ruimte onder de trap op met een plekje voor je hond![/caption] [caption id="attachment_1432" align="alignnone" width="300"] Ook hier onder de trap, hond Max zijn eigen plekje.[/caption] [caption id="attachment_1431" align="alignnone" width="300"] Een echt “hondenhuisje”[/caption] [caption id="attachment_1429" align="alignnone" width="234"] Een creatieve manier om de hond buiten een eigen plekje te geven! Vanuit het “balkon” kan hij de hele tuin overzien en bewaken.[/caption] [caption id="attachment_1428" align="alignnone" width="245"] Veel leuker dan een standaard bench toch? De hond kan ook lekker naar buiten kijken en voelt zich minder “opgesloten”[/caption]

Bron foto’s: Pinterest

Geschreven door:
Redactie Hondenwoordenboek

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!