...

Schoon en fris met Soggy Doggy hondenhanddoek

Word jij ook zo moe van die vieze, natte pootafdrukken van je hond overal in je huis? Joanna Rein, de ontwerpster van de Soggy Doggy Doormat, herinnert zich dat gevoel nog goed. Ondanks de voorraden badhanddoeken bij de achterdeur, konden haar vier jonge kinderen hun hond Buddy’s natte poten nooit te pakken krijgen als hij uit de tuin kwam.

Ze zocht een eenvoudige manier om  Buddy schoon en droog te maken zonder dat het een enorme puinhoop werd. Ze werd geïnspireerd door twee dingen: de kleine zeem handdoek ( die je zwemmers wel eens ziet gebruiken tijdens zwemwedstrijden) en de zachte, bungelende borstels in een autowasstraat. Na veel experimenteren had Joanna de oplossing geperfectioneerd; een eenvoudige, praktische oplossing voor natte poten.

Soggy Doggy Doormat

Het geheim zit hem in de “noedels,” de structuur van de strengen van microfiber chenille die zijn geweven om samen Soggy Doggy Doormat te creëren. Dit ruige textiel vangt van water en vuil op als een spons.

noodle
En ze werken echt!. De deurmat kan 5 keer meer water absorberen dan een gewone katoenen deurmat! Daarnaast is de onderkant van de deurmat gemaakt van antislip materiaal, ook nog veilig dus.

Deurmat hond

Je kunt de Soggy Doggy Doormat gewoon in de wasmachine doen en daarna weer net zo goed gebruiken. Naast de Soggy Doggy Doormat op normaal formaat heeft Joanne ook een XL versie ontworpen. Tip: Ook handig voor in de bench of auto!

Deurmat hond

Super Doggy Shammy

De Super Doggy Shammy is gemaakt van het zelfde materiaal maar heeft zijvakken, zo is het heel makkelijk om je hond goed af te drogen. De Super Doggy Shammy kan tot 7 keer zijn eigen gewicht in water opnemen!

Soggy ShammyHond afdrogen

Soggy Doggy Slopmat

Maakt jouw hond er soms ook zo’n zooitje van als hij heeft gedronken? Weer een plas water naast zijn waterbak, daar ga je weer met de dweil. De Soggy Doggy Slopmat lost dit op! Het absorbeert 5x meer water dan gewone placemats! Is sneldrogend, blijft geur en bacteriën vrij en heeft een antislip onderkant dus blijft netjes liggen op zijn plek.

placemat voerbak

Honden houden van de zachtheid, terwijl wij baasjes houden van de duurzaamheid (even in de wasmachine en droger en hij is weer klaar voor gebruik). De Soggy Doggy collectie is de beste beloning voor je natte viervoeter!

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!