...

Vanavond: Aflevering 1 Cesar Millan Leader of the Pack

We hebben er even op moeten wachten maar vanavond is het dan zover: Cesar Millan’s Leader of the Pack aflevering 1 wordt om 22:00 uur uitgezonden op National Geographic.

Het nieuwe programma van Cesar Millan

In de eerste aflevering van “Leader of the Pack,” moet Cesar Labrador Jet rehabiliteren en herplaatsen. Jet is een zwarte Lab mix die werd opgepikt als een verdwaalde en gered van de ondergang door een asiel in het Verenigd Koninkrijk. Zij hebben echter vastgesteld dat Jet  agressief, speelgoed bezitterig / obsessief, en te sterk en hyper te worden gered door een familie is.

De kandidaten van Leader of the Pack, aflevering 1

Elke aflevering komen 3 geselecteerde kandidaten in aanmerking om een hond te adopteren. Cesar gaat de kandidaten in aflevering 1 testen om er achter te komen wie er het beste bij Jet past zodat hij een thuis voor altijd zal hebben!

Kandidaat 1:

Kasper en Rachel zijn een jong stel. Ze zijn actief, vol energie en hebben ervaring met reddingshonden. Ze kijken uit naar het hebben van een nieuw maatje om avontuurlijke wandelingen mee te maken.

Kandidaat 2:
Glenn en Karen zijn onlangs getrouwd en inmiddels vijf jaar samen. Karen heeft twee dochters uit een vorig huwelijk, maar Glenn is een trotse en betrokken stiefvader. Glenn is een entertainer en zanger. Karen is een manager bij een lokale pub. Ze waren op zoek naar een puppy maar besloten toch om een hond te adopteren!

Kandidaat 3:
Jenni is een alleenstaande vrouw met tientallen dieren: 4 honden, 11 katten, 2 paarden, 5 schapen en 31 kippen. Maar ze denkt dat ze nog genoeg ruimte heeft voor een nieuwe hond, vooral als het Cesar is die haar zal uitkiezen. Ze woont op het platteland van Engeland, omgeven door bossen: een omgeving waar bijna alle dieren vrij kunnen bewegen als ze willen, ook in het huis.

Wie zal Cesar kiezen als de nieuwe baasjes van Jet? Kijk vanavond om 22:00 uur naar de eerste aflevering van Leader of the Pack, natuurlijk op National Geographic.

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!