...

Hapslik© en weg! Makkelijk medicijnen geven

Iedere hondeneigenaar zal het eens overkomen, je moet je hond medicijnen geven. En helaas weten onze viervoeters precies dat het pilletje, die dan wel een “vleessmaak” heeft, niet zo lekker is als die andere hondenkoekjes. Conclusie; je hond vertikt het om het pilletje normaal op te eten. Wat moet je nu?

Je kunt de pil verstoppen in een stukje worst als de pil niet heel groot is, maar ook hier trappen veel honden niet in. En wat als je medicijnen in poedervorm of druppels moet toedienen? Dan blijft er nog maar een oplossing over, je hond dwingen de pil door te slikken door het te forceren. Iets wat voor zowel hond als eigenaar erg stressvol kan zijn. Hapslik©  is een nieuw alternatief! Zoals ze vertellen op de website:

Hapslik© is een kleine cupcake waarin een uitsparing is aangebracht. Eerst laat u uw hond wennen aan de smaak en substantie van Hapslik© door er één of twee aan te bieden zonder medicijn. Dan stopt u de pil, het poeder, de druppels of de pasta in de uitsparing, en geeft het cakeje aan uw hond.
Hapslik© is laag in calorieën: minder dan 5 Kcal per cupcake! U kunt het dus ook zonder bezwaar gebruiken als uw hond meerdere medicijnen moet innemen, of als u het gewoon als snack-omdat-het-lekker-is wilt geven.

 

Lijkt het jou wat om Hapslik© uit te proberen? Een verpakking van 20 cupcakes kost € 5,95 incl. BTW. Lees meer over Hapslik© op de website.

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!