...

De huisdierenbox: Vol verrassingen voor jouw viervoeter

Er zijn zo veel soorten speelgoed, riemen, hondenbrokken en snoepjes op de markt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch ben je wel benieuwd wat jouw hond leuk en lekker vindt zonder dat je al deze producten wilt aanschaffen. De oplossing? De huisdierenbox.

Wat is het?

De huisdierenbox is een verrassingspakket voor jou en je viervoeter. Van lekkere hondenbrokjes, tot hondenspeelgoed, magazines, riemen en nog veel meer! Niet alleen is dit heel erg leuk, het is ook nog eens (bijna) gratis! Je betaalt alleen een kleine bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten van €6,75,-
Het doel van de huisdierenbox is om het welzijn van honden in Nederland te verbeteren. Dit doet huisdierenbox door hondenbezitters goed te informeren over producten en diensten.

Ook wij waren erg benieuwd naar wat en allemaal in de huisdierenbox van dit moment zit, hieronder een foto reportage:

 

 

huisdierenbox

Een box vol verassingen

belangrijke informatie

Belangrijke informatie over het verzekeren van je hond

hondenbrokjes

Lekker hondenbrokjes!

 

flexiriem

Een Flexiriem

hondenpoepzakjes

Handige zakjes om de hondenpoep netjes op te ruimen

hondenbox brochures

Een magazine, brochures en kortingsbonnen!

Waar kan ik De huisdierenbox bestellen?

Op de site www.huisdierenbox.nl is de hondenbox eenvoudig te bestellen. Naast een hondenbox is er voor de kattenliefhebbers ook een kattenbox!

Vind jij het ook leuk om nieuwe producten uit te proberen zonder dat je ze allemaal moet kopen en hou je van een verrassing? Bestel dan snel de huisdierenbox, een echte aanrader!

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!