...

Je hond veilig in het donker met een LED halsband

De dagen zijn weer kort, het is vroeg donker en dan moet je nog de hond uitlaten. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel lichtgevende halsbanden en riemen om dit zo veilig mogelijk te maken.

Veiligheid komt eerst

Het zal je maar gebeuren, je laat s’avonds je hond voor de laatste keer die dag uit en schiet hij los. Het in super donker dus je ziet je lieve viervoeter nergens meer. In de verte hoor je al een auto aan komen rijden, als dat maar goed gaat! Een ongeluk zit in een klein hoekje, om je avondwandeling veilig te maken zijn er verschillende lichtgevende halsbanden, tuigjes, riemen en vesten verkrijgbaar voor je hond. Zo valt hij niet alleen op voor jou als baas maar ook voor bijvoorbeeld automobilisten.

In de onderstaande video van Animal-Fashion kun je goed zien hoe de lichtgevende halsband werkt. En erg leuk, ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren!

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!