...

Pride Bites; stevig speelgoed!

Hondenspeeltjes zijn er in alle soorten en maten, maar kennen jullie het Amerikaanse merk Pride Bites al?

Pride Bites is opgericht in Los Angeles door vier jongens van 25 jaar die hun passie hebben voor honden naar het volgende niveau hebben gebracht. De jongens wilde iets terug geven aan de hond en de gemeenschap door middel van de “Koop een stuk speelgoed, help een hond” actie. Voor elk verkocht speelgoed, doneert PrideBites geld aan dierenasielen en andere organisaties die honden in nood helpen.

Een stevig speeltje

Tijdens het spelen met hun honden, realiseerden de jongens dat geen van het speelgoed wat ze hadden echt kon overleven. Ze wilde speelgoed maken dat tegen een stootje kon, denk aan modderige parken, zwemmen en sneeuw. Zo is Pride Bites ontstaan.  Elk stuk speelgoed is gemaakt met Durabite ™ fleece, twee lagen van duurzaam materiaal, twee ingekapselde piepers, versterkt met stiksel en een vulling van zacht schuim. Alles samen maakt een geweldig stuk speelgoed voor honden. Ook de ontwerpen zijn erg leuk en vrolijk, hieronder een aantal speeltjes uit de collectie:

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!