...

Zoey & Jasper; De internetsensatie

Grace Chon is een moeder en commercieel fotograaf woonachtig in Los Angeles. Ze is ook de cameravrouw achter de Tumblr fotoserie “Zoey en Jasper ‘, met haar 7-jarige hond, Zoey en haar 10 maanden oude zoon, Jasper. Zoey en Jasper zijn beste vriendjes, dus besloot Grace ze samen op de foto te zetten.

Grace legt uit: “Zoey is erg verlegen en het kostte haar zeven maanden vertrouwd te raken met¬†Jasper. We wilden haar niet overhaast dingen laten doen maar haar zelf laten beslissen wanneer de relatie kon beginnen. Op een dag rolde ze om en liet Jasper haar buik aaien! En sindsdien is hun relatie blijven bloeien.

Het fotograferen van het tweetal was blijkbaar het idee Grace haar zus. Grace heeft altijd foto’s gemaakt van haar honden met hoedjes en toen ze Jasper kreeg deed ze hetzelfde bij haar baby. Haar zus kwam op het idee om de 2 beste vriendjes samen naast elkaar op de foto te zetten. En dit werd een hit op het internet! Hieronder een aantal van deze geweldig schattige foto’s:

hond en kind 1 hond en kind 2 hond en kind 3 hond en kind 4 hond en kind 5

hond en kind 6 hond en kind 7

Redactie Hondenwoordenboek
Dit bericht is geschreven door:

Redactie Hondenwoordenboek

Leer je hond begrijpen van a tot z! Door eenvoudig te zoeken in het woordenboek, of juist specifieke artikelen te lezen in de blog. Van aanschaf tot opvoeding en gezondheidstips!